
Γλυκιά πίτσα με granola
Γλυκιά πίτσα με granola
Μια νόστιμη και πρωτότυπη ιδέα για ένα δυναμικό πρωινό μιας απαιτητικής ημέρας πλούσιο σε πρωτεΐνη, σύνθετους και απλούς υδατάνθρακες και φυτικές ίνες που βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα
Υλικά για 6 μερίδες
1 φλ. granola χτυπημένη στο μούλτι
6 μεγάλα ασπράδια αυγών ελαφρώς χτυπημένα
2 κουταλιές λιναρόσπορο
1 φλ. τυρί κρέμα
3 κουταλάκια μέλι
Φρέσκα φρούτα εποχής
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε την granola με τα ασπράδια και τον λιναρόσπορο και το τοποθετούμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούνρο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά
Αφήνουμε την βάση να κρυώσει
Σερβίρουμε με τυρί κρέμα ανακατεμένο και γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα και μέλι.
Recent Comments